Linda Mårtensson

Alla inlägg den 11 mars 2011

Av Linda Mårtensson - 11 mars 2011 18:34

Förlåt för obefintlig uppdatering igår. Men jag var så trött och less så det hade ändå inte blivit något bra inlägg av det.


Dagen igår började med att hovis kom halv nio. Jag kände ärligt talat att förtroendet sjönk en hel del för honom igår, han skar nämligen för mycket i Cesars stråle! :S Jag har aldrig varit med om att det hänt förut, har ni? :O Vi la iaf om hoven och sådär på kvällen och Cesar fick bara gå på en promenad. Han verkade inte ha ont och är inte halt, men jag blir orolig ändå jag....bäst för han att han gör ett bättre jobb i fortsättningen!


Han var färdig vid halv tolv så då slängde jag i mig lite lunch och vi (undertecknad & Kristine) ner till MRF :) Där var alla i full gång med att leka "fångarna på mrf" ^^ Barnen är i två lag och tävlar, ungefär som fångarna på fortet =) Det var riktigt roligt och väldigt uppskattat!


Vi kom hem ungefär kvart över tre och då stack vi ut på en skrittsväng. Vi red barbacka, riktigt mysigt, de hade säkerligen lite träningsvärk ;)


På kvällen var jag jättetrött men följde mamma och Cesar på promenixen och hade även lilla Zacke med :)


Idag hann vi åka ut en sväng för lite hästshopping igen. Jag fixade med hjälmen, Kristine köpte äntligen ett par vita tävlingsskydd (jättefina! av märket jacson), jag köpte ett par nya stigläder till dressyrsadeln, mina är gamla och skruttiga och den som ägde dem innan har gjort ungefär sjuttontusen egna hål som inte riktigt överrensstämmer med varandra :P Vi inhandlade även lite hästmat och en flaska arnika.


I eftermiddag har Kristine och jag tagit ett chillpass med hästarna =) Skrittade fram en extra lång sväng och sedan red vi lite på ridbanan. Bara i låg form och gjorde lite enkla saker för att mjuka upp dem och för att få lite självförtroende :) Jag tror att det behövs ibland, att man inte alltid kör ett svårt och jobbigt pass på ridbanan utan att man "leker" lite bara så att hästarna blir motiverade att gå där :) Annars tror jag att de endast förknippar den med hårdjobb och kanske tycker att det känns motigt. Noell var iaf väldigt pigg, smygökade farten och var påväg att bocka lite i galoppen ^^ Vi tog iaf en liten "ego-stund" idag, noggrann rykt, lite frisering, stretching och massage :) Mysigt och välbehövligt då vi ska åka in till ridhuset imorgon bitti igen!


På återbloggande!

Ovido - Quiz & Flashcards