Linda Mårtensson

Alla inlägg den 5 mars 2011

Av Linda Mårtensson - 5 mars 2011 20:30

before:

    Noell var nyfiken ^^ :

 

After:

      Bilderna blev inte de bästa, han var lite otålig ;)

Av Linda Mårtensson - 5 mars 2011 19:00

          Fotograf är fortfarande Johanna Arnesson ;) Bilder kommer även på mig och Noell men jag tar dem i tur och ordning för att hålla koll på vilka jag visat och inte :P

Av Linda Mårtensson - 5 mars 2011 16:06

Här i Matfors håller vi på att blåsa bort! :O Det har nu blåst i tre dagar så vi är lite less. Blåsten förstör underlaget, det blir is och skare överallt :S Men jag, Kristine, Noell och Nova tog oss en liten uteritt på förmiddagen :) Det gick mest bara att skritta, men vi hittade ett ställe där det var hyffsat så att vi kunde trava lite. Vi är kanske lite petiga, hörde andra som hade galopperat där, men jag tycker att det är bäst att ta det säkra före det osäkra. Noell kändes väldigt avspänd trots att det blåste storm, det går framåt! ;)


Efter lunch följde mamma med mig och Cesar ner till ridbanan :) Hon jobbar delad tur idag, lite tajt för henne att hinna rida själv men hon hann iaf följa med när jag red. På ridbanan var det iaf rätt så bra underlag vilket var tur =) Jag var lite orolig för hur han skulle bete sig i den här stormen, men han skötte sig riktigt bra för att vara Cesar! :D Lite spänd dit och hem men på ridbanan var han helt som vanligt :) Red först ganska likt förra helgen, trava och böja igenom samt lite övergångar. Han utvecklas jättemycket hela tiden nu, han var riktigt fin och lättade av i handen! Jag tycker även att han rör sig mycket, inte alls som så många andra travhästar och kallblod :P När vi var nöjda med travarbetet testade jag lite galopp i båda varven. Han fattade jättefint och galopperade snällt så jag nöjde mig med en galopp i varje, bättre att ta det lugnt utan press så att han bara får positiva upplevelser och så hinner han bygga lite mer muskler varje gång :) Riktigt roligt är det att rida honom! Jag kommer antagligen att starta honom till sommaren, jag tror att han skulle tycka att det var jätteskoj att få visa upp sig ;)

kram på er!  

Av Linda Mårtensson - 5 mars 2011 07:31

Fotograf: Johanna Arnesson (www.johannaarnessons.blogg.se)

                 

Ovido - Quiz & Flashcards