Linda Mårtensson

Alla inlägg den 4 mars 2011

Av Linda Mårtensson - 4 mars 2011 22:26

Här kommer en liiiten del av alla bilder som kommer att läggas upp de närmsta dagarna ^^ Fotografen heter Johanna Arnesson (www.johannaarnessons.blogg.se)

                     


Bilderna är alltså fotade på klubbmästerskapet 2010.

Av Linda Mårtensson - 4 mars 2011 10:25

Tja!

Jag är jätteglad, snart är det sportlov :D Gud så skönt det ska bli, rida, slappa, hitta på nått kul...ah ^^

Igår mådde jag mycket bättre, inte ont i halsen eller någonting, skönt att det inte bröt ut i en förkylning *peppar, peppar*. Jag och Kristine red på ridbanan igår, det blev gymnastikträning för hela slanten! Jättenyttigt att flytta, böja, göra övergångar ochväxla lite form. Noell vill gärna skjuta ut högerbogen i vänstervarv så jag ställde henne utåt där och flyttade samtidigt ut bakbenen, väldigt lösgjörande och så får man koll på bogen. Det var allra effektivast i galoppen, när hon släppte igenom jättebra, hon bara satt sig på bakbenen och galopperade jättesamlat i några språng, då fick hon såklart massor av beröm och så ställde jag mig upp så att hon fick sträcka ut lite ;D Igår red jag somsagt inte särskilt "flashigt" utan bara basic och stärkande övningar.

Dagens tips: "Tänk dig att du har ett litet öga i naveln och att det hela tiden ska titta åt det hållet som du ska rida, då styr man rätt med kroppen!" 


Just det, måste bara berätta att vi har haft fransmän på vår skola den här veckan! Det har varit jätteroligt och jag har väl kört med lite frengelska xP Det var speciellt roligt när jag skulle försöka förklara vad mjukost var för något xD Haha, ett gott skratt förlänger livet ;)


Jag har även fått en massa bilder från Johanna Arnesson på mig och Kristine från klubbmästerskapet i höstas, tänkte lägga ut en del ikväll och så kan ni sedan få några i taget, intressant? =)


Nu ska jag fortsätta att plugga, ikväll ska hästarna vila, men det blir klippning av Cesar, antar att ni är sugna på lite för- och efterbilder? (:

puss o kram!

Ovido - Quiz & Flashcards