Linda Mårtensson

Alla inlägg den 9 januari 2011

Av Linda Mårtensson - 9 januari 2011 20:52

Tänkte köra igång lite smått med veckoplaneringarna igen, fast än så länge sätter jag inte upp veckans mål och utvärderar, men det kommer förmodligen om någon/några veckor! :)


Må: skritt

Tis: vila

Ons: dressyrpass

Tors: uteritt

Fre: dressyrpass

Lör: uteritt

Sön: dressyrpass


Detta är min tanke för denna vecka, men ändringar kan självklart förekomma.

Av Linda Mårtensson - 9 januari 2011 20:42

Idag körde vi ett konditionspass, alla tre hästarna tyckte att det var roligt, fast lite jobbigt såklart ;) Det var lite tungt underlag som de fick kämpa på och galoppera i, det var skottat under och ungefär en dm snö ovanpå. Efter galoppen fick de skritta en stund på skottat underlag och sedan fick de gå lite i djupsnön innan vi skrittade av :)

Efteråt fick Noell såklart en liten "spa" behandling, is-gel på benen, lite arnika här och var samt en maaassa stretch =) Noell stod typ och halvsov och tyckte att det var såå skönt.


Imorgon börjar skolan igen, både skönt och lite jobbigt...Men det är ändå bra att komma in i vardagen igen ;) Under veckan som gått har jag varit jätteduktig, jag har gått på flera promenader, gjort en massa övningar för att bl.a träna mage/rygg och så har jag stretchat, ja ni läste rätt! Jag hoppas att jag även ska orka hålla i detta under skolveckorna...

kramisar!

Av Linda Mårtensson - 9 januari 2011 11:50

Nästa söndag börjar ponnyakuten igen :D Men man kan redan nu titta på det första avsnittet i SVTplay ^^ till svtplay

Ovido - Quiz & Flashcards