Linda Mårtensson

Alla inlägg den 2 januari 2011

Av Linda Mårtensson - 2 januari 2011 15:38

Idag har vi ridit ut :D Nova var spänd som ett spett innan vi kom iväg, hon tänkte nästan ställa sig på bakbenen när Kristine kom upp i sadeln, jäkla nyårsraketer, de borde förbjudas! När mamma släppte ut Cesar igår så gick han nästan över henne och när hon sedan tog in honom på kvällen stod han typ och skakade, stackars häst :( Visst är det lite mysigt att titta på fyrverkerier, men de är inte direkt miljövänliga, många skadas varje år och många djur blir livrädda.


Men kristine hade gramanen som stöd idag, vi hade räknat med att hon inte direkt skulle vara avslappnad. Hon kunde då sänka nacken och efter en stund lättade Nova av och man såg hur hela kroppen sakta men säkert började att slappna av, öronen vickade lugnt, så skönt för henne :) Kristine masserade nacken lite sedan när vi kom hem också.

Noell är väl den som har tagit det bäst ändå, kanske för att hon är född på sista april? Hahah nej men skämt åsido, hon har lite starkare psyke än de andra när det gäller sådana saker, konstigt nog :P Jag såg på henne igår att hon var lite stirrig men idag var hon helt normal, lite överskottsenergi med tanke på att hon stått i två dagar ^^

Men vi skrittade en bra stund och Noell frustade ur sig ordentligt, sedan var hon jättehärlig i både trav och galopp, väldigt lösgjord och fin :D Imorgon tänkte jag träna Kristine och Nova och rida Noell på banan, tänkte testa en ny taktik imorgon när jag rider, men den taktiken tänker jag inte avslöja förrän imorgon ;)

Nu ska ni få se "dagens outfit" haha ;)

 

Noell&Linda  brunt, och ja, jag satte på reflexer ovanpå lindorna då kardborren inte är den bästa :P

Ah, Novas chocklila (det ser lite blått ut på bilden, men det är verkligen LILA!) schabrak är sååå snyggt :D Synd att Noell inte klär i lila xP

kram!

Ovido - Quiz & Flashcards