Linda Mårtensson

Alla inlägg under juni 2010

Av Linda Mårtensson - 6 juni 2010 18:12

Hejsan kära bloggläsare!

Den här helgen har varit riktigt fin och mycket jobb har hunnits med! I lördags byggde vi sommarhagar och rev två av vinterhagarna. Rätt så jobbigt men skönt när det är färdigt! Vi släppte även ihop Nova, Noell och Cesar tillsammans, perfekt att göra det i samband med "betessläpp", våra hästar går in som vanligt på kvällarna så att de inte behöver bli så trötta. Noell var jätteglad och galopperade ut i det lummiga gräset! :'D

  Zip var glad han :)

Våra bebisar <3

Gott med gräs ;)

Nova, the gold and the beautiful

rosa flugband gillas!

Cesar- the "fotomodell"

den hårfagre riddaren ;)

På eftermiddagen red vi ut en sväng. Det var hundutställning nere på MRF. Vi red rätt långt, ca. 1 och en halv timme :) Noell kändes jättefin!

I förmiddags red mamma och jag ner till banan och tränade lite. Cesar hade gjort framsteg- det gick bättre att svänga och han var inte lika spänd =) Noell var lite trött, perfekt! Hon gick jättefint :D Idag fokuserade jag inget på de "flotta" gångarterna utan endast en massa lösgjörande arbete samt lite förvänd galopp och så samlade jag galoppen lite på volt :) Hon var jättefin, det är viktigt att hela tiden jobba med mjukheten och lösgjordheten, "tävlingsrider" man jämt är det lätt att hästen tappar lösgjordheten, särskilt Noell som har lätt för att spänna sig och tappa ryggen är det extra viktigt!

 

varma sommarkramar           

Av Linda Mårtensson - 4 juni 2010 19:45

Hejsan allihop, jag hann aldrig skriva något efter ridturen igår - pluggade fysik. Gjorde sista provet i grundskolan idag, fatta skönt eller?! Det blev heller inte sämre av att jag spikade det ;)

Igår red vi en mycket blåsig ridtur, Noell var väldigt fin, Nova med, Cesar var dock lite galen :P Han gick och slängde med huvudet och bockade i galopperna ;)

Idag har Kristine och jag tränat lite på banan, Noell var ungefär lika som i tisdags! Gud, den hästen är en gåva från ovan, jag kan nog räkna alla dåliga ridpass med henne under ett år på en hand. Hon är så underbar och gör alltid sitt bästa. Vi tränade ungefär som i tisdags fast jag red lite sidvärts och inte lika mycket "flash trav" runt, runt. Var även mycket noggrann med att hon var lösgjord och rund i uppvärmningen.

Ikväll så ska jag nog hyra enfilm och mysa lite, kom inte ihåg sist jag gjorde det? :o

Ha det bäst sålänge! kram

Om en vecka sitter jag här med ett helt sommarlov, overkligt, fantastiskt, hemskt...


Av Linda Mårtensson - 2 juni 2010 21:32

Nu kommer en liten bildbomb från bl.a träningen igår och innan jag åkte på avslutningsmiddag ikväll =) Kika om ni är intressserade...OBS! Bilderna är inte alltför seriösa ;)

       

         Hästarna var väääldigt trötta efter Näske ;)

puss o kram

Av Linda Mårtensson - 2 juni 2010 21:14

Wow! Igår kväll var Noell verkligen jätte-, jättefin! :D Karin var verkligen på hugget och vi höjde ribban en hel del! Det enda vi fick kämpa lite med var Noells lilla högerbog som trillar ut ibland i vänstervarvet. Vi höjde tempot och red fram hennes gångarter, Karin tyckte att smekmånaderna var slut nu och hon måste tåla en lite tuffare ridning och showa lite! ;) På slutet fick jag rida några travökningar, "de där är 8-9 i betyg direkt!" Hon var verkligen hur fin som helst, jag rös t.om på ryggen när jag red xP Ja, jag kan bara tacka och buga för att jag fått en så fin ponny....

Av Linda Mårtensson - 1 juni 2010 14:40

Idag har jag operation dagsverke :) På morgonen var jag iväg och hämtade spån med pappa :) Sen har jag mest slappat och pluggat, för en stund sen så var Åke här och skodde lille Cesar ;) Han blev supersnygg =)

Ikväll ska vi träna,wiie! Det ska bli jätteskoj :D

kramkram

http://www.youtube.com/watch?v=vPFqFxtY4fU&feature=related 

Ovido - Quiz & Flashcards