Linda Mårtensson

Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Linda Mårtensson - 24 juni 2010 22:38

Maya och Nodde i måndags

 alla bilder från banan blev tyvärr dåliga :/  framridning  framridning        laddade ;)                träningen idag :)

glad midsommar!

Av Linda Mårtensson - 24 juni 2010 22:11

Idag har det varit varmt och skönt! ÄNTLIGEN som man har väntat, har även tagit mitt första dopp idag, men vattnet var inte särskilt varmt :P Tror att jag kommer att vilja fly söderut senare i livet, jag har aldrig varit någon vintermänniska utan jag trivs under våren och sommaren ;)


Efter att jag hade släppt ut hästarna imorse så gick jag och la mig igen och sov ut efter två långa dagar. Jag gick upp vid tio och sedan mockade jag och fixade i stallet.

Efter lunch så red jag ut med Cesar, han var jätteduktig! Vi börjar så smått att prata samma språk, blir lite enklare när man lär sig dem :) Han missuppfattade min galoppfattning några gånger, men när jag gjorde som han är van och han förstod så berömde jag jättemycket så då ville han bara galoppera hela tiden, sötis ;) Han fick även ha sina röda skydd idag, han tänkte klia mulen mot knäet och då var han tvungen att lukta lite på dem ;) Han ska lukta mycket på allt nytt :P


På kvällen skulle jag egentligen rida Nappe för Karin, men det blev så kort om tid tillslut så vi hoppade det. Eftersom att han är efteranmäld till tävlingen så ligger han på kölista så troligtvis kommer han inte att få starta. I annat fall så hinner jag rida honom under helgen.

Jag tränade iaf med Noell :D Hon var också jätteduktig idag!! Vi fick kämpa lite idag med skänkelvikningar, både på rakt och böjt spår :) Samt så fick jag jobba mycket med att rida med lagom ställning och hela tiden hålla henne strikt inom ramarna, hon är minsann duktig på att maska sig ;) Läxan till nästa gång är att rida massvis med skänkelvikningar! Det behövs också, jag har tänkt att försöka debutera LA om ca en månad :D Det ska bli jättekul! Nästa träningspass skulle vi få rida skänkelvikningar och ta igenom förvänd galopp, känner mig redan pepp! ;D

godnatt people!

Ovido - Quiz & Flashcards