Linda Mårtensson

Alla inlägg den 6 juni 2010

Av Linda Mårtensson - 6 juni 2010 18:49

Må: skritt

Tis: träning för Karin

Ons: vila

Tors: uteritt med lösgjörande

Fre: lösgjörande banan plus lite genrep

Lör: Tävling Sundsvalls Lantliga ryttarförening, LC:1

Sön: uteritt


Veckomål: Fortsätta med det jobb vi påbörjat denna vecka, försöka rida på samma sätt på tävlingen, dock lite utifrån dagsform.

Av Linda Mårtensson - 6 juni 2010 18:48

Den här veckan har verkligen gått bra! Vi har höjt ribban en hel del.

Av Linda Mårtensson - 6 juni 2010 18:12

Hejsan kära bloggläsare!

Den här helgen har varit riktigt fin och mycket jobb har hunnits med! I lördags byggde vi sommarhagar och rev två av vinterhagarna. Rätt så jobbigt men skönt när det är färdigt! Vi släppte även ihop Nova, Noell och Cesar tillsammans, perfekt att göra det i samband med "betessläpp", våra hästar går in som vanligt på kvällarna så att de inte behöver bli så trötta. Noell var jätteglad och galopperade ut i det lummiga gräset! :'D

  Zip var glad han :)

Våra bebisar <3

Gott med gräs ;)

Nova, the gold and the beautiful

rosa flugband gillas!

Cesar- the "fotomodell"

den hårfagre riddaren ;)

På eftermiddagen red vi ut en sväng. Det var hundutställning nere på MRF. Vi red rätt långt, ca. 1 och en halv timme :) Noell kändes jättefin!

I förmiddags red mamma och jag ner till banan och tränade lite. Cesar hade gjort framsteg- det gick bättre att svänga och han var inte lika spänd =) Noell var lite trött, perfekt! Hon gick jättefint :D Idag fokuserade jag inget på de "flotta" gångarterna utan endast en massa lösgjörande arbete samt lite förvänd galopp och så samlade jag galoppen lite på volt :) Hon var jättefin, det är viktigt att hela tiden jobba med mjukheten och lösgjordheten, "tävlingsrider" man jämt är det lätt att hästen tappar lösgjordheten, särskilt Noell som har lätt för att spänna sig och tappa ryggen är det extra viktigt!

 

varma sommarkramar           

Ovido - Quiz & Flashcards