Linda Mårtensson

Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Linda Mårtensson - 24 mars 2010 17:21

Hejsan alla fina :) Ni borde veta hur mycket jag längtar till våren nu! Längtar efter bra underlag, soligt väder, tävlingar och en massa träning =) Men vi är på god väg nu, dessutom har jag inte särskilt många veckor kvar i grundskolan, shit tiden rusar! Jag längtar naturligtvis, men samtidigt känns det vemodigt, jag menar, alla bra lärare som vi har nu, tror att jag kommer sakna dem en hel del och klassen såklart, man känner liksom alla nu. Men, livet går vidare och det känns spännande!

Men var var jag nu, ja tävlingar och träningar. Till helgen kunde inte Karin träna oss, så då blir det träning för Jeanette istället, det är lika roligt det! Men i påskhelgen så blir det både Karin träning och någon programträning för Karin, om jag nu inte minns fel. Så det ser jag jättemycket framemot =) Sedan ska vi fortsätta med en massa träning, vi hade tänkt att ta oss ut på tävlingsbanorna i april, första blir nog i Timrå 24:e. Som det ser ut just nu så verkar det som att både jag och Kristine ska vara med i dressyrlaget div.II, så det ska bli jätteroligt! Hoppas bara att Noell finner avslappning och hittar rätt läge med formen innan tävlingarna rullar igång, för hittar hon det så kommer nog resten att gå som en smäck. Men det verkar lovande för redan igår hade hon gjort framsteg sen i söndags!

Något som för tillfället känns riktigt bra är Noells kropp, jag känner inte mycket spänningar när jag masserar, lite i nacken, men annars känns det fint!

Nu ska jag ut på en skrittur med mamma och Kristine!

kramisar

 

Moorlands Totilas "The king of dressage"

Ovido - Quiz & Flashcards