Linda Mårtensson

Alla inlägg den 22 mars 2010

Av Linda Mårtensson - 22 mars 2010 22:29

Igår var vi somsagt iväg och tränade för Karin :) Det gick jättebra! Hade gramanen på och efter en stund slappnade hon av jättefint =) Dock satt jag snett med mina axlar i vänstervarvet och när jag rättade till det så blev allt mycket bättre. Det är bra att ha en tränare som ser allt, det är superviktigt att få en helhet, så att man inte bara fokuserar på hästen eller bara på ryttaren. Jag fick rida mycket svängar och bågar, många övergångar och uppridningar. Hon tyckte att det var jättebra med gramanen så att hon får lära sig att slappna av och inte spänna till för att jag rör handen eller byter övning. Karins kommentar: "Nämen, gud så bra, hon kan andas i galoppen!" Gramanen hjälper även mig, det är mycket lättare att korrigera sitsen när Noell slappnar av. Karin tyckte att jag skulle träna med graman på henne effektivt i ca 1-2 veckor och ta bort den mer och mer eftersom.

Jag ska även försöka träna stenhårt på min egen kropp, jag höll på med det mycket för några veckor sedan, men sen fick jag så mycket att göra så det har liksom inte blivit av. Jag måste helt enkelt träna som en liten idiot på allting...

Men, liksom alla idrottare behöver ryttare och hästar vilopauser för att bygga muskler. Idag skrittade vi ut dem. Noell fick gå på långa tyglar hela vägen och bara slappna av :) Efteråt fick hon lite massage med arnika.

Imorgon har jag friluftsdag, hmm, mamma tyckte att jag skulle vara hemma och rida istället, klokt av henne!

      

   Karin, Linda och Noell

  Trötta, nöjda och glada =)

   Världens sötaste ponny, Köhls Noell <3

gäsp och godnatt  

Av Linda Mårtensson - 22 mars 2010 22:27

Den här jättefina ponnyn har varit annonserad i någon vecka nu: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=332648

Ovido - Quiz & Flashcards