Linda Mårtensson

Alla inlägg den 23 mars 2010

Av Linda Mårtensson - 23 mars 2010 17:01

Hejsan allihop, idag har jag haft en mys dag ;)

På morgonen pluggade jag, skönt att ha det överstökat! Sedan red jag Noell, hon var jätteduktig! Underlaget var inte så jättebra, men det gick iaf att trava :) Hon slappnade av direkt idag, skönt. I början red jag bara på gramanen, men efter en stund släppte jag efter på gramanen och red nästan enbart på vanliga tyglarna, det fungerade fint =) Red mycket bågar och volter och så skrittade vi över några bommar, nyttigt för henne att gå avslappnat över bommar också :)

På vägen ner till ridbanan håller de på att avverka och då ligger det några gummimattor över vägen, de kan bitas, jag lovar! Noell tog ett skutt över dem på vägen ner, men på vägen hem vågade hon kliva på dem, duktig häst!

På eftermiddagen så har jag ridit ut Nova med mamma och Zip :) De var pigga och glada, särskilt Zip, haha. Zip kan typ inte trava, det ser mer ut som tölt och det är nästintill omöjligt att rida lätt :P Jag red barbacka, Nova har sådana skav av sadelgjorden. Måste nog köpa någon annan gjord och ha något annat ludd. Men det är svårt att undvika skav på henne för hon är så rynkig precis i sadelgjordsstaden.

kram

Ovido - Quiz & Flashcards