Linda Mårtensson

Alla inlägg den 18 februari 2011

Av Linda Mårtensson - 18 februari 2011 21:49

Visst är det jobbigt, det är kallt ute, jag vill träna, tvekar på mig själv. Det är sådana där dagar när man känner att man inte kan greppa sitt liv. Jag funderar på tok för mycket, hur ska det gå med Noell? Jag har bara två säsonger kvar, allt rullar bara runt, runt.

Jag hoppas, hoppas att Karin kan träna oss på söndag. Jag behöver stöd.

Av Linda Mårtensson - 18 februari 2011 18:57

Cha cha!

Jag är inte glad på vädret, jag orkar inte 20 minus :( Hade tänkt rida idag, men jag känner verkligen inte för att sticka ut på en meningslös tur och förfrysa mig. Jag har nämligen redan frysit ihjäl en gång idag, gick hem från bussen förut (2km) utan långkisar, kallt!


Vet inte riktigt vad morgondagen bjuder på, kanske lite pulkaåkning med härliga MRFare, men om det är såhär kallt så antar jag att ingen har lust med pulkaåkning. I så fall kanske jag följer med mamma till Birsta en sväng, känner ett behov av lite shopping ;) Självklart ska jag hinna rida också, blir antagligen en sväng till banan eftersom vi ska åka in till ridhuset på söndag!


Något roligare har jag inte att delge er idag, eller jo, jag är faktiskt ledig på måndag :D Fast det kanske ni inte var så intresserade av :P

Jag är egentligen sjukt bloggsugen men jag har inga idéer tråkigt nog. Aja, det var en lägesrapport åteminstone, tjing!

Ovido - Quiz & Flashcards