Linda Mårtensson

Alla inlägg den 17 februari 2011

Av Linda Mårtensson - 17 februari 2011 22:02

God kväll :)

Idag har faktiskt Maya ridit Nova! Kristine är ju fortfarande inte pigg, jag hade inte så mycket tid och Nova behövde motion så vi frågade om hon ville rida ut en sväng. Det var inget superbra underlag där vi red, det blev mest skritt och lite trav. De verkade trots allt nöjda med att få komma ut en liten sväng, Noell tyckte nog att det var extra härligt att få lufta sig lite efter gårdagen (:

Ungefär såhääär trött är jag nu!


Så mycket mer finns inte att förtälja idag, mer än att jag är äckligt less på att det snöar och är typ 15 minus, heeela tiden :P

sovgott  

Av Linda Mårtensson - 17 februari 2011 12:00

Jaaa, igår var vi ju och mätte lilla skruttan =) Hon var tvungen att fundera lite på transporten, hon har ju inte åkt något sen oktober :P Men efter att ha funderat lite så gick hon nöjt på :) När vi kom dit skulle vi visa henne för veterinären, då var chipavläsaren superläääskig och när hon sprang så sprang hon som en ostkrok xP Lillbebis ^^ Efter det fick hon ställa sig i en box medan hon väntade på sin tur och då kunde hon slappna av (: Mätningen gick jättebra, hon var inte rädd för mätstickan :D Okej, jag ska inte hålla er på halster, hon är 139,2 cm, när hon mättes för två år sen var hon 137,5. Jag var lite nervös när stickan låg en bra bit över 140 först, men sen sjönk hon lite och så räknar de ju bort skor och broddar =) Höjden kändes ganska väntad faktiskt, jag visste att hon hade växt för i början var baken lite högre än framdelen, nu har allt växt ikapp ;)

Vi träffade även en del bekanta där, bl.a lilla Nappe som slutmättes, han blev 136 ^^ Alla kanske inte vet, men Nappe red jag ett tag förra våren och han är inte såld ännu (:

    

Superfin ponny för den som är intresserad!


Kristine fick ju min smitta den stackaren :( Hon ligger hemma i feber och har gjort det hela veckan, Nova har vilat mån och tis så jag tog ut henne och longerade när vi kom hem, därav ingen update igår, kom in från stallet halv elva. Novis var jätteduktig! Hon tog lite korsgalopp i höger varv, men annars gick det super! Hon är så hemskt lydig (till skillnad från vissa andra, *host*) ;)


Ja, det var min hästkväll igår det :P Utöver det hann jag äta och plugga lite, typ.

kramkram!

Ovido - Quiz & Flashcards