Linda Mårtensson

Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Linda Mårtensson - 14 februari 2011 14:41

Jag har gått och funderat (ovanligt? öhm nej.) över gårdagens pass, varför det inte kändes sådär strålande....

  • Jag hade inte planerat vad jag skulle träna
  • Jag är fööör stel i mina axlar och höfter
  • Jag spände mig i bäckenet när jag red och bromsade då Noell i hennes rörelser
  • Jag "skvalpade" inte tillräckligt med magen

Det är nästan alltid ryttarens fel när ridningen inte går lysande, ibland har man dåliga dagar, men det viktigaste är att man reflekterar över vad som inte gick bra istället för att bara gå och vara missnöjd. Detta är vad jag måste tänka på till nästa gång jag ska träna, framförallt slappna av och följa Noell.


Hoppas att ni får en tankeställare, det är alltid bra att fundera på vad som kan förbättras, vissa bara lämnar det och går vidare och då lär man sig inte av sina misstag.


Vi har ett annat problem också: Zippen och Cesar har ingen respekt för hagstängslet!! Det går inte att ha el på när det är såhär mycket snö för då "isoleras" det liksom. Vad ska vi göra? :O Igår t.ex hade Zippen lyft av översta handtaget och Cesar hade gått över de två undre och stod fastklämd i den övre :S Verkligen inte bra! Cesar har dessutom rymt två gånger...Verkar som att vi kommer att måsta skotta runt båda hagarna så att vi kan få dit lite el :/  Om någon har förslag på vad vi kan göra så emottages de gärna!

Ovido - Quiz & Flashcards