Linda Mårtensson

Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Linda Mårtensson - 18 juli 2010 23:54

Idag har små flickorna skött sig finfint! Red båda på samma väg och ganska lika, mestadels skritt och lite travarbete, bara lösgjörande.


Nova-Var lite stel, men släppte det mesta på slutet. I övrigt var hon fin, lossade en hel del i bogarna efter lite vändningar med utåtställning och kliva över rötter och stenar :)


Noell-Kändes mjuk och fin, det är bara det där sista i högersidan som måste lossas varje dag. Lite pigg var hon allt, men efter en stund accepterade hon att trava långsamt :)

När jag masserade henne så kändes det som att hon hade lite träningsvärk i ryggen, men jag tror att jag släppte lite på det då hon efter en liten stund tuggade förnöjt och avlade några gäspar ;) Jag ska definitivt vara på henne lite imorgon förmiddag också och känna lite eftersom att hon ska hårdträna denna vecka. Kör även mycket ryggstretch, både "catstretch" och stretcha halsen åt alla möjliga olika håll.


Nu hoppas jag på en bra träningsvecka! go' natt.

Av Linda Mårtensson - 18 juli 2010 13:25

Noell har en lugn helg, hon vilade igår och idag ska jag bara rida igenom henne lite, tror nog att det får bli på en stubbåker faktiskt :) Tänkte jobba lite som jag gjorde första dagen för Peter fast lite lugnare plus lite stretching :)


Igår hjälpte jag Kristine och Nova, gick inte sådär jättebra. Kristine har inte riktigt varit på topp, men igår efter ridningen sov hon någon extra timme så jag hoppas att det gjorde henne gott. Nova verkar vara lite stel så idag ska jag försöka att lossa på henne lite och Kristine får lite hästledigt, hon är en sån person att hon behöver det ibland, behöver få längta lite ;)


Igår kväll hjälpte jag mamma och Cesar också, och jag säger bara WOW! Den hästen kliver framåt i rask takt :-D Han börjar bli fin i formen i skritt och han mjuknar sakta men säkert i sidorna =) I traven jobbar vi mest med att han ska finna sin balans och galoppen jobbas bara lite i skogen där det är rakare och mer plats.


Nu under förmiddagen har jag varit ute hos Maya och Nodde och tränat dem. Där går det också sakta men säkert framåt, framförallt i Mayas ridning. Hon börjar bli lite tuffare nu och vågar ta tag i hästen.


skriver kanske lite mer ikväll, puss.

Ovido - Quiz & Flashcards