Linda Mårtensson

Alla inlägg den 10 april 2010

Av Linda Mårtensson - 10 april 2010 14:00

Idag har vi hopptränat, och det gick jättebra! En väldigt pigg och glad Noell som höll sig på mattan idag ;) Hade gramanen på i uppvärmningen. Fick rida lite slalom mellan bommar och flytta fram- och bakdelen, först i skritt och sedan i långsam "joggtrav". Först tyckte Noell att det var jättejobbigt att gå långsamt, men efter en stund slappnade hon av och verkade riktigt nöjd.

Sedan hoppade vi en serie, två låga hinder med ett galoppsprång mellan och en trippel efter två galoppsprång. Hon blev såklart väldigt het när vi började hoppa, men efter varje gång gick jag bara tillbaka till slalomen och efter varje gång kunde jag gå färre och färre varv runt hindren till att hon slappnade av, väldigt nyttigt för henne.

Nu funderar jag på att gå ut en stund när det för en gångs skull är fint väder ute :) Det här påsklovet har inte varit någon höjdare, förkyld och bara pissväder, men man får hoppas på bättre väder framöver. Egentligen borde jag plugga och städa mitt rum som jag inte har orkat nu när jag har varit så förkyld, men jag tycker faktiskt att jag är värd att få komma ut en stund nu :)

kram

ps. borde mocka hagen, jag låg lika med mamma men nu har maria varit här och snott ledningen, attans! ds.

Ovido - Quiz & Flashcards