Linda Mårtensson

Alla inlägg den 1 april 2010

Av Linda Mårtensson - 1 april 2010 19:55

Hejsan allihop, igår blev det inget inlägg för Noell vilade ju och jag hade så mycket annat att göra...

Men idag har vi ridit på ridbanan :) Noell var jättepigg, men jag fick ändå igenom henne på ett bra sätt. Ridbanan var full i slask och lite upptinad sand så det gick bara att trava (idag också, suck). Tränade mest på stödet i handen, ställningen och min egen sits.

Det kommer några roliga dagar nu över helgen för på söndag är det dags för Karin träning och på måndag ska vi till Näset och rida program för henne, Kristine och jag valde LB:1 :) Det ska bli jätteroligt!

Vi har ju också ett projekt igång: Leta häst åt mamma =) Vi har hittat flera fina, dock är det en väldig åtgång på kallbloden av någon anledning?! Vi har missat flera stycken för att de har blivit sålda innan vi har haft möjlighet att åka och titta på dem. Men igår kväll hittade vi en som både låter och ser jättefin ut! Vi ska åka och titta på den nästa helg! Kulkul ;)

Vi hade också tänkt att starta ett annat projekt nu över påsk: Söka till ponnyakuten med Kristine och Nova. Hon är så himla matelak och jättesur när man borstar henne. Nu kan det knappast bero på att hon har ont någonstans eftersom hon blev kollad för bara någon vecka sedan, dessutom är hon jättefin när hon rider henne. Vi vet inte vad vi ska göra åt saken, inte kul att hon typ försöker att sparkas med frambenen när man borstar dem till exempel, Kristine är bara 11 år men en väldigt förståndig tjej som kan läsa av djur bra. Det är såklart viktigt att Nova inte får "skrämmas" och ta överhanden, samtidigt som det inte ger så mycket att bli arg på henne. Dessutom vill vi att Kristine ska kunna hantera henne själv, hon gör det nu, men det vore skönt att få bort dumheterna. Kanske beror det på att hon är otrygg? Ja, vi får väl se hur det går...

Glad Påsk på er! Nu är det loooov :D

påskiskramisar ;)

 Söta påskkärringar kom och hälsade på oss förra året =)  

Ovido - Quiz & Flashcards