Linda Mårtensson

Alla inlägg den 30 januari 2012

Av Linda Mårtensson - 30 januari 2012 12:00

Idag är det måndag igen, veckorna rullar snabbt! Jag har haft en underbar och lugn helg för en gångs skull! Jag har bara gjort det jag har känt för och haft lite mormor mys, jag behöver sådant ibland. Mamma har även gjort efterrätter både lördag och söndag efter middagen så jag har njutit i fulla drag!


Igår red jag och Kristine ut en sväng och det var minst sagt underbart, mängder av pudersnö, lite sol och fyra minusgrader, helt lagom. Behöver jag tillägga att Noell var mjuk som smör i sidorna, pigg och framåt men lyssnade hela tiden?! Det var såå mysigt, värt miljoner!


Nu är det dock nya tag som gäller. Idag ska jag plugga järnet och Noell vilar, imorgon blir det en uteritt och på onsdag ska jag rida ett pass på ridbanan på förmiddagen för jag har friluftsdag och självklart valde jag ridning.   På ondsdag kväll är det även mätdags, spännande!


Nej minsann, nu ska jag försöka plugga lite biologi innan eftermiddagens lektioner börjar. Först kemilabb och sedan ska vi åka skridskor på idrotten. Usch, jag ser verkligen inte framemot att ta på mig skridskor, jag får så sjukt ont i fötterna! Som om det inte vore nog så trycker de där hjälmarna alltid på tinningarna så att man har sprängande huvudvärk efteråt, blä. Nej, positiv ska man vara, jag kommer bli så allsidigt tränad, få friskluft o blabla. Hmfrp...


    

kram på er! 

Ovido - Quiz & Flashcards