Linda Mårtensson

Alla inlägg den 17 januari 2012

Av Linda Mårtensson - 17 januari 2012 11:04

Igår hade jag fullt upp hela dagen och hade noll ork kvar på kvällen, det kan nog Kristine och Nina intyga om för jag tröttskrattade hela kvällen, haha. Jag kan börja med att säga grattis till "Roffe" som kammade hem jerringpriset igår på idrottsgalan, överlägset! Väldigt roligt för hela ridsporten och jag hoppas att svenska folket nu börjar att acceptera ridsporten som en SPORT! 


Hursomhelst så klippte jag Cesar och jag säger bara: gud vilken nordispäls! Jättetjock verkligen. Han blev väldigt snygg och ser lite ädlare ut igen, dessutom slipper han svettas varenda ridpass. När jag var färdig med klippningen som för övrigt tog väldigt lång tid så red jag honom en sväng på banan. Han var jättefin och jobbade super genom hela passet! Jag red i allroundsadeln men kunde ändå sitta ned i traven obehindrat, framsteg. Jag skippade galoppen för att snön var lite slirig och om han skulle busa så finns det risk för att han halkar och sträcker sig. Men i traven jobbade jag med tempoväxlingar och olika serpentiner där jag utan problem kunde höja och sänka formen och han var fjäderlätt i handen hela tiden. Jag tänkte heeela tiden på min vänstersida och jag satt mycket bättre än vad jag gjorde för någon dag sedan, trots sämre sadel!


Noell hade vilodag och fick stå med spikmattan en stund. Det märktes minsann på henne att träningsvärken var som bortblåst, hon bockade och skuttade på som vanligt och var väldigt glad och nöjd!


Dagen avslutades med hundpromenad så jag var rätt slut och nöjd efter det, välmotionerad för dagen!

Ovido - Quiz & Flashcards