Linda Mårtensson

Alla inlägg den 1 januari 2012

Av Linda Mårtensson - 1 januari 2012 14:15

Hoppas alla hade en trevlig nyårsafton, det hade ialla fall jag! Jag, Nina, Johanna och Lovisa hade det tokmysigt, känns alltid så avslappnat att umgås med hästfolk av någon anledning, haha.


Som ni kanske har sett så har det inte blivit mycket till bloggande de senaste dagarna. Beror dels på att stormen Dagmar förstörde en del elledningar så att vi var strömlösa lite till och från i veckan medan de höll på att laga skadorna och dels fick jag lite hastigt hoppa in och jobba tre dagar på äldreboendet jag jobbade på i sommar, väldigt roligt att tjäna lite extrapengar och så är all personal där så himla gulliga!


Jag har ridit Noell de flesta dagarna den här veckan, dock mestadels i skritt då det blev så isigt när plusgraderna och stormen drog in, tur att det kom lite snö häromdagen så att det går att jogga lite på vissa ställen. Vi hade planer på att åka till ridhuset i onsdags men vi fick ställa in pga väglaget, hur träningssugen man än är så är det inte värt att ta några risker. Det känns som att det hela tiden kommer något ivägen för oss när vi vill åka och träna, antingen är det väder, jobb, skola, saker att fira osv. Men! Den här veckan måååste vi åka och träna, annars vet jag inte vad jag gör! Noell blir självklart väldigt pigg och hetsig när hon inte får göra utlopp för sin energi, men i förrgår fick jag henne riktigt rund, avspänd och "framför mig" när vi joggade, tack vare mammas stöd. Vad skulle jag göra utan min mamma alltså? Hon är ingen tränare eller elitryttare men hon ger mig alltid ett bra psykiskt stöd när jag rider, hon får mig att tänka positivt och rätt vilket gör att Noell blir en helt annan häst även fast hon egentligen är som en tickande bomb. Mamma får mig helt enkelt att slappna av och rida med känslan och då får jag Noell att använda sin härliga energi på precis rätt saker, magiskt!


Det kommer antagligen att poppa upp en årsresumé, förhoppningsvis ikväll. Jag tycker nämligen att det är härligt att göra en tillbakablick över året som gått, då blir det mycket lättare för mig att hoppa på nästa års tåg med nya äventyr och utmaningar!


Detta inlägg blir tämligen blandat, men det får ni minsann leva med för jag orkar inte dela upp det i en massa små inlägg. Jag vill passa på att säga GRATTIS till min kära syster som fyller 13 år idag, på självaste nyårsdagen! Hon föddes 11 minuter efter tolvslget på nyårsafton 98/99.

   

Grattis vännen  


När jag ändå är igång kan jag passa på att visa sakerna som jag köpte från Horze för ett tag sedan som jag lovade att göra men ännu inte gjort. Jag är mycket nöjd, bara lite besviken på att det inte var glatt material i bogen på det fleecefodrade regntäcket, men det fungerar med bogskydd.

             


Jag slänger även upp några bilder från Göteborgsvistelsen med Nina, dock har hon många fler bilder för detta är några som jag fotade med min mobil:

   

Postkodmiljonären-studion!

       

Hotellbilder. Som ni ser är de suddiga så jag ska be att få lite bilder av Nina som vi fotade med systemkameran :)


Jag avslutar med en bild på Noells man som jag tog för en vecka sedan ungefär, den har blivit så lång att det gick att fläta den!

 


En än gång, gott nytt år! Skänker dessutom en tanke till alla stackars djur som blev jätterädda av smällarna igår, Nova var som vanligt vettskrämd, de andra tog det mycket bättre.


kram

Ovido - Quiz & Flashcards