Linda Mårtensson

Alla inlägg den 8 augusti 2010

Av Linda Mårtensson - 8 augusti 2010 20:48

Må: skritt

Tis: träning för Karin

Ons: promenad

Tors: lösgjörande ute

Fre: ridbanan styrka

Lör: uteritt (längre sväng om vädret tillåter)

Sön: ridbanan teknik


Veckomål: Stärka förvända galoppen. Befästa det som jag börjar få till i sitsen.

Av Linda Mårtensson - 8 augusti 2010 20:47

Denna vecka har gått bra, både på träning och tävling. Det går åt rätt håll!

Av Linda Mårtensson - 8 augusti 2010 19:32

Här kommer några bilder från tävlingen i helgen, vi knäppte dock inget ídag då det var så dåligt väder...

                         

Av Linda Mårtensson - 8 augusti 2010 17:54

Idag var den sista dagen i Timrå, transporten rullade 06.00 i regnväder...

Nova var lite piggare idag och gjorde iaf en mkt bättre LA:1 än förra helgen, 60% blev det :) De var väldigt nära trean idag, som hade 61%! Men man får vara nöjd med att Nova nu går med betäckningen "fjärde bästa b-ponnyn i norrland" ;) Nu framöver så måste Nova börja hårdtränas, jag tänkte hjälpa Kristine med att lägga veckoscheman och annat, sen ska hon också få börja äta havre så hon får mer energi :)

Noell var hur laddad som helst idag, det märktes redan i transporten...;) På framridningen höll jag nästan på att bryta ihop, tänkte: "det kommer aldrig att gå att starta LA:1 på denna ponny idag", men jag bet ihop istället och tog det hela som ett träningspass. Jag gjorde en riktig "skolrunda" med henne, smekte och småpratade lite med henne under programmet, lyckligtvis hörde/såg domaren inte det. Vi hade ett par grova missar och lite småmissar här och var, men allt berodde ju på att hon var på tok för laddad och spänd. Men jag är nöjd för hon genomförde iaf alla moment, och ännu gladare blev jag när jag fick höra procenten, 61,053%! Vi höjde oss iaf en bit från förra helgen, duktig tjej! :D Vi blev 6:a på det resultatet av 11 st, men både 4:an och 5:an låg också på drygt 61% så det var ju bara någon ynka poäng som skiljde :)

Väl hemma igen så har det bara varit till att tvätta och smörja allt som var indränkt i sand, hua, kändes som om vi hade halva ridplan med oss hem :P


Ovido - Quiz & Flashcards