Linda Mårtensson

Alla inlägg den 27 februari 2012

Av Linda Mårtensson - 27 februari 2012 10:00

God förmiddag!

Det känns att våren börjar ta fart nu, man lever i en liten bubbla med ett överspäckat schema och ser tiden rusa framför ögonen! Idag har jag så smått börjat ta tag i mitt körkort, gjorde synundersökningen idag utan problem! Det känns väldigt skönt att äntligen komma igång, vara på G.


Igår hade jag fullt upp med plugg, ridning och årsmöte. Vi tog en uppfriskande uteritt i solskenet på en dryg timme. Det blev en ganska lugn tur med mycket skritt och joggtempo både i trav och galopp. Det kändes att Noell njöt över att få reka lite på kroppen efter träningen dagen innan. Nu kommer hon få en två-dagars semester för att hämta igen sig, för det blev ganska hård träning förra veckan så nu måste hon få hämta energi och vila ut. Trots att Noell inte räknas som ungponny längre så är hon fortfarande under utbildning och kanske framförallt uppstärkning av kroppen och kan därför behöva vila en del också. Nu är hon dessutom lite mer mogen i huvudet och kan vila lite utan att bli helt hysterisk och ohanterbar, vilket är skönt. ;) På onsdag kväll bär det dock av in till ridhuset och hårdträning väntar!


Årsmötet flöt på väl och jag hjälpte till lite med taco-förberedningen, hemskt mysigt att käka tillsammans på årsmötet, tradition numer! Vi hade dock dukat lite för lite då det var fler med än någonsin tror jag, kul med uppslutning och engagemang. Jag och Kristine fick dessutom jättesöta blombuketter för våra prestationer! Nu laddar vi för ny säsong, härligt.

      

DM 2011.


kram!

Ovido - Quiz & Flashcards