Linda Mårtensson

Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Linda Mårtensson - 25 maj 2010 21:42

Idag var det träning för Karin, det gick jättebra! Känns som om jag skriver det nästan varje gång, men det har nästan alltid gått jättebra =)

Idag fick vi träna lite skänkelvikningar och övergångar och lite tempoväxlingar i galopp :) Noell var lite trött idag, men det är bara bra när hon inte är så där jättepigg :) Men nu ska hon ta det lite lugnt i två dagar så på fredag är det nog full fart igen :P Men idag kändes galoppen helt klart finast, den kändes väldigt bärig och fin och hon spände sig inte som hon brukar göra, så det var jätteskönt, jag har känt att traven har gått mkt framåt de senaste träningarna så det var jättebra att galoppen också kliver framåt =)

Efter träningen så följde jag mamma och Cesar till banan också. Han var väldigt spänd idag så det blev inget vettigt jobb utan han fick bara bekanta sig med miljön. De som var där tyckte iaf att han är jättevacker, och det är ju sant, en liten skönhet ;)

Men nu åker mamma, pappa och Marcus till Stockholm till på fredag och jag ock Kristine får vara ensamma hemma, nice! Cesar får vila då så han får smälta allt nytt.

Nu ska jag fika och plugga lite på Andra världskriget...

På gensyn!

Av Linda Mårtensson - 25 maj 2010 14:53

king Cesar :)

gott!

 Den bilden tyckte jag blev fin :)

mys :)

puss     

Ovido - Quiz & Flashcards