Linda Mårtensson

Alla inlägg den 3 maj 2010

Av Linda Mårtensson - 3 maj 2010 21:46

Idag red vi ut, Noell var jättefin =) Vi hade dessutom jättetur, det spöregnade när vi gjorde iordning dem men det slutade när vi var klara, bra flyt!

Nej, nu tror jag att det är dags för sängen :) Har nyss tittat på Hollywood fruarna, det är så bra :D

Lilla älskling :) Vi ska göra minst lika bra ifrån oss till helgen :D

Av Linda Mårtensson - 3 maj 2010 16:26

Må: jogga ute

Tis: träning för Karin

Ons: uteritt

Tors: vila, rida Nappe

Fre: lösgjörande ridbanan

Lör: tävling i Delsbo, LC:2 och LB:1.

Sön: uteritt


Veckomål:  Få till övergångarna galopp/trav ännu mer. Fortsätta jobba med min sits. Jag ska vara så lugn som möjligt på tävlingen så att Noell kan slappna av :)

Av Linda Mårtensson - 3 maj 2010 16:18

Den här veckan har bara varit bra med Noell :) Hon har gått riktigt fint på träningarna och hon börjar jobba ordentligt på uteritter också, inte bara kröka på nacken och springa som man vill utan kommer ner i formen och kan slappna av på ett helt annat sätt, även fast hon är pigg och det spritter i små hovarna :D

Det enda lilla negativa denna vecka har varit att jag hittade några muggskorpor på ena frambenet. De behandlas nu med lila spray, det fungerade jättebra sist för det är bakteriedödande och läkande. Hon hade mugg när hon kom, men i somras blev jag av med den och hon har varit muggfri sen dess, det är väl så att om de har fått mugg en gång i sitt liv så har de lättare att få det senare. Mugg kan vara riktigt svårläkt och besvärligt, vissa hästar har lättare att få det än andra.

Av Linda Mårtensson - 3 maj 2010 16:10

Det gick inte att blogga igår, det var ngt fel på bloggplatsen.se.

Men skriver lite om gårdagen nu :)

På förmiddagen var vi iväg och provred hästen, och ja, vi blev kära i honom. Jättehärlig häst med en mjuk och nyfiken framtoning. Vi vill såklart ha honom, men det är en del praktiska saker att fixa först.

Dagen fortlöpte lika bra som den börjat, red Noell på ridbanan. Hon var huuuur underbar som helst! Ibland kan jg inte få nog av att rida henne ;) Det känns att hon utvecklas hela tiden, det gjorde henne säkert gott att rida ut några dagar =) Längtar verkligen tills att vi kan börja rida riktiga rörelser med henne, det ska bli sååå roligt :D

Ovido - Quiz & Flashcards