Linda Mårtensson

Alla inlägg under maj 2010

Av Linda Mårtensson - 8 maj 2010 19:25

Igår red vi igenom dem lite. Bara lösgjörande och låg form för Noells del :) Hon kändes mkt bra! Sen tvättade och knoppade vi dem, de blev så fina =)

Av Linda Mårtensson - 8 maj 2010 19:22

Hej allihop, bloggen har varit lite död nu ett par dar men jag har haft fullt upp!

I torsdags kväll ringde Ulrika och ville att jag skulle rida Nappe och så blev det :) Han var väldigt fin, red många övergångar, tempoväxlingar och flyttade honom lite, jobbade honom mestadels i låg form för det är det jag har haft lite svårt med. Han jobbade jättefint!

Av Linda Mårtensson - 6 maj 2010 17:58

Hejsan allihop :) Jag orkade inte skriva något igår kväll, jag var helt enkelt för trött. Det är mycket att göra nu när nian snart är slut, framöver har vi massor av prov och sådant, men nu är alla nationella nästan färdiga iaf, jag har bara biologi labben kvar, pust.

Igår red vi ut, "piller" stigarna blev det :) Noell var jättepigg då vi inte har ridit där på hela vintern, hon tyckte att det var lite "nytt" :P Hon har ju varit så himla superfin de senaste uteritterna men igår var hon inte fullt lika lydig och lösgjord, men det kanske inte var så konstigt heller :) När man rider sådär på småstigar så blir det mkt av och på och då blir Noell väldigt taggad så det är väl förlåtligt ;) Däremot var det blött på en stig med vattenpölar, de var jätteläskiga! Noell ville inte gå igenom dem, hon kunde inte bestämma sig om hun skulle hoppa över dem eller vad hon skulle göra. När jag drivit på henne bestämde hon sig tillslut sig för att det nog inte var så farligt, men för säkerhets skull sprang hon igenom pölen xD Jaja hon är söt :)

Idag får hon vila, blir nog så att jag går på henne med arnika och massage, jag gissar på att det kommer att uppskattas :)

kram Imorgon blir det finputs inför tävlingen :D 

Av Linda Mårtensson - 5 maj 2010 16:56

          

Av Linda Mårtensson - 4 maj 2010 21:34

Träningen gick verkligen helt super idag! =D Noell gick så himla fint :) Min sits börjar även bli bättre nu, Karin behövde inte tjata lika mycket på mig idag, men det är svårt att ändra något som sitter djupt inne. Först red jag bara på gramanen och sen red jag bara på vanliga tyglarna, jag kan bara säga att hon aldrig gått bättre :D Karin tyckte även att hon hade utvecklats mycket sedan förra veckan, kul! Vi tränade mest övergångar och sådant som ingår i LC/LB.

Mamma knäppte lite kort, men kameran har inget batteri kvar så den behöver laddas innan ni kan få se bilderna.

Godnatt

Av Linda Mårtensson - 4 maj 2010 15:39

Idag kom paketet med hönäten som vi hade beställt =D Vi ska testa dem någon dag när vi är hemma, utvärdering kommer :) För er som inte vet så ska vi använda hönäten till hagarna, de ska förlänga ättiden så de har mat under längre stunder.

Bild på dem:

Det blåa är Zippens och de gröna är Novas och Noells ;)


Det var bara lite dumt för nu beställde vi ett till dem var och nu har vi bestämt oss för hästapållen som vi var och tittade på i söndags, så nu skulle vi behöva ett till kanske :D Mer info kommer senare, vi kommer att hämta honom om några veckor så länge inget annat skulle ske :D Han är verkligen supersöt ;)

Cesar :)

Av Linda Mårtensson - 3 maj 2010 21:46

Idag red vi ut, Noell var jättefin =) Vi hade dessutom jättetur, det spöregnade när vi gjorde iordning dem men det slutade när vi var klara, bra flyt!

Nej, nu tror jag att det är dags för sängen :) Har nyss tittat på Hollywood fruarna, det är så bra :D

Lilla älskling :) Vi ska göra minst lika bra ifrån oss till helgen :D

Av Linda Mårtensson - 3 maj 2010 16:26

Må: jogga ute

Tis: träning för Karin

Ons: uteritt

Tors: vila, rida Nappe

Fre: lösgjörande ridbanan

Lör: tävling i Delsbo, LC:2 och LB:1.

Sön: uteritt


Veckomål:  Få till övergångarna galopp/trav ännu mer. Fortsätta jobba med min sits. Jag ska vara så lugn som möjligt på tävlingen så att Noell kan slappna av :)

Ovido - Quiz & Flashcards