Linda Mårtensson

Alla inlägg den 8 maj 2011

Av Linda Mårtensson - 8 maj 2011 20:35

Helt sjukt vad trött man blir av att vara på tävling hela dagen! :o Vi åkte strax före halv tio och var inte hemma förrän halv sju! Men jag tror att jag börjar med min gårdag som också kändes väldigt lång. Började med ett träningspass med Kristine och Nova :) De var jätteduktiga och Nova hade coolat ner lite efter senaste veckans hysteri. I början av passet fick de jobba i en riktigt låg och lång form och sedan fick de rida slalom mellan en massa koner. I allt kon-snurrande fick de också variera med att flytta fram och bakdel åt olika håll, Nova blev väldigt loss och fin av det =)


Efter det åt jag lunch och gjorde alla stallsysslor innan det var dags för en tur på Noell! Jag skrittade ut och på banan tillsammans med mamma och Cesar, sammanlagt blev del väl en och en halv timme. Noell kändes också lugnare än vad hon har gjort de senaste veckorna, jag kunde plocka upp tyglarna och jobba henne lite, utan att hon blev stel och spänd så fort jag tog i henne :)


Idag har vi varit på tävling med Kristine och Nova :) Hon kom tvåa (ihopslaget med kat C) i LB:1 på 63,448%. Nova var fin, men bröt av en gång i båda galopperna och längningarna var inte mycket att tala om. Utan de missarna hade hon vunnit, men vi var nöjda :) I LA:1 var Nova ännu segare och visade väldigt dåliga ökningar. Hon bytte i ena förvända och hade lite andra små missar, men 61,579% var ändå helt okej :) Det var även div.III och vårat lag kom femma av sju lag, ändå bra med tanke på att vi hade två ridskole ekipage som knappt fått träna något och en annan privat som är hoppryttare och har inte tävlat dressyr på typ ett och ett halvt år!

Summa sumarum så har det varit en trevlig dag och jag har bland annat träffat en halvbror till Noell och en annan släkting (Bonnies Beauty, b-ponny) vann LA:1 på 65,525%, grattis! Jag vill även passa på att gratulera alla mina kompisar till fina placeringar, ni vet nog vilka ni är ;) Jag berättar mer om tävlingen när jag får tid att lägga in lite bilder....

kram!

 

Sandra Holmsten och Bonnies Beauty DM 2010 =)

Ovido - Quiz & Flashcards