Linda Mårtensson

Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Linda Mårtensson - 5 maj 2011 11:52

Äntligen en liten ledig stund framför datorn ;) Noell blir bättre och bättre, igår fick hon nya sommarskor :) Hon gick utan bandage hela dagen i hagen utan att svälla upp! :D Det är bara en liten, liten minisvullnad kvar, man måste liksom koncentrera sig för att känna den. Hon verkar inte ha ont, är inte ofräsch eller någonting (har inte varit det på hela tiden) men jag väljer att skritta henne hela veckan ut. Många gånger har man alldelens för bråttom med att sätta igång med träningen - hästar kan trots allt inte säga till om de har en liten känning kvar eller så.


Hursomhelst, i onsdags skrittade vi ut en timme och en kvart. Noell var pigg som sjutton och benen gick som trumpinnar hela tiden ^^ Igår skrittade jag ut med mamma och Cesar, lite drygt en timme (: Hon var lite lugnare igår och skrittade genom kroppen istället för att bara strutta på med benen.


Ikväll skulle vi egentligen träna för Karin, jag hade tänkt rida Cesar istället för Noell men Karin hade fått förhinder så det blev inget av med det. Kristine ska ju iväg och tävla på söndag så nu blir det automatiskt mitt uppdrag att coacha både innan och på tävlingen. Mamma och Kristine går oftast inte så bra ihop, Kristine lyssnar bättre på mig...;) Hon ska iaf rida med i div III laget (LB:1) och sedan LA:1 och hon verkar sjukt taggad! Jag tror att hon vill ha en liten revansch efter Hudik...


Skriver förhoppningsvis mer sedan, om tiden finns!

 

Lilla älskling, snart är vi på G igen! <3

Ovido - Quiz & Flashcards