Linda Mårtensson

Alla inlägg den 7 augusti 2013

Av Linda Mårtensson - 7 augusti 2013 22:49

Tyvärr blev det inget av med träningslägret så denna vecka bokade vi lite special. Måndag - Katarina tömkör, onsdag - hoppträning och fredag - dressyrträning. Det blev helt okej det med om ni frågar mig!


Det var jättelänge sedan Cesar blev tömkörd sist så han hade lite svårt med det där med att gå i de olika varven, han trasslade och vände sig bakåt mot Katarina och grejade. Men när han väl gick så syntes en enorm utveckling i honom - i vintras när vi tömmade så gick det knappt att fatta galopp men nu galopperade han varv på varv! Jag tycker att det är väldigt nyttigt att se sin häst från marken för då ser man verkligen svagheterna och förstår hur saker och ting hänger ihop. Dessutom lär jag mig mycket av att se när någon annan som är duktig tömkör eftersom att jag har gjort det så himla lite på egen hand. På slutet så trampade Katarina lite med honom, bara så att man såg att han förstod när hon petade i takten med spöt på baken. Han gör det så lekande lätt, sänker bakdelen och börjar trampa. Tänk om, eller när, vi kommer så långt att jag kan få sitta på och lära mig dessa svåra konster. Hade inte varit helt fel om han kunde gå piff och puff, piruetter och byten! Inte för att vi ska tävla GP precis utan bara för att jag ska lära mig och för skojs skull såklart.


Jag vet att jag ligger lite efter i min bloggning, ska försöka skriva igen, men just nu händer det så mycket hela tiden....


kramen!

Ovido - Quiz & Flashcards