Linda Mårtensson

Alla inlägg den 19 augusti 2011

Av Linda Mårtensson - 19 augusti 2011 10:00

Lego och Zacke ^^  

Av Linda Mårtensson - 19 augusti 2011 08:42

Ingen rast eller ro, eftersom tävling står för dörren även till helgen så är det bäst att träna på!

Under denna träning körde vi bara basic jobb. Vi arbetade mycket framdelsvändningar, där vi fokuserade mycket på ställning, vikthjälper, blick och kontroll. Noell vill mer än gärna smita undan mina tygelhjälper så det var mycket bra träning för rakriktningen och för att få henne att bjuda jämnt i handen. Efter en stund blev hon väldigt fin och jag kunde bibehålla ett jämnt stöd i både trav och galopp. Vi avslutade med ett par bakdelsvändningar innan vi travade av.  


Det blev nog en alldelens lagom träning träning efter tävling osv. Mycket skritt och basjobb, vilket är bra att träna på även när man tränar för tränare eftersom att man då får en bättre överblick och man måste alltid träna grunderna - om det är något som inte fungerar till hundra procent i grundridningen så kommer man inte att kunna höja kvaliteten på rörelserna heller! Vi tränar förresten väldigt mycket basic för Karin då hon vill se i princip hela värmningen också (förutom skritt på lång tygel då ;), allt för att kunna justera små detaljer i grundarbetet så att resten går enklare.


Nu kommer några bilder, dock är dessa inte från samma träning utan från förra veckan:

               

Av Linda Mårtensson - 19 augusti 2011 08:37

Eftersom att hon tävlade på söndagen så tog vi bara en promenad på måndagen :) Jag körde med kapson på så att hon skulle få vila från bettet också. Hon var väldigt snäll, hon blev bara lite het när vi gick förbi en hage med hästar i.

 

Vi gick runt kvällsjön :) Dock var dessa bilder från typ förra veckan men ändå :P  

Ovido - Quiz & Flashcards