Linda Mårtensson

Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Linda Mårtensson - 14 juni 2011 14:22

Eftersom jag kände för att skriva något franskt så fick rubriken lyda mardi, tisdag alltså ;)

Idag har det inte regnat så mycket, än i allafall. Det är lite duggregn, molnigt och grått och endast tio grader så det är inte så mycket att hänga i julgran. Jag passade givetvis på att rensa lite i sadelkammaren förut, slängde lite skrot som man samlar på sig fast man inte använder det. Funderar på att gå lös i mitt rum också. Det skulle vara mer en välbehövligt för där har jag inte gjort någon ordentlig utrensning på flera år tror jag ;) Jag ska ändå inte rida förrän ikväll (Karin träning ) så why not liksom? 


Jag undrar förresten vad ni gillar bäst, att jag använder mig av sådana "vanliga": :) eller sådana "gubbar":  Det är lite svårt att avgöra själv, så ni får gärna komma med en liten åsikt! 

Av Linda Mårtensson - 14 juni 2011 13:59

För några dagar sen så tog jag och klippte lite hovskägg på Cesar:

 

Lite halvsuddiga bilder tyvärr. Han blev riktigt snygg om jag får säga det själv! :D Många tycker att det är så himla gulligt med hovskägg vilket jag kan hålla med om till viss del, men faktum är att jag tycker att det ger ett mer vårdat intryck om det är friserat och det ser lite sportigare ut. Det finns en annan mycket bra fördel med friserat hovskägg som jag värderar högt - det går så mycket lättare att hålla benen rena och fräscha!

Hovskägg kan ju förstås passa bättre eller sämre på olika hästar, men detta är verkligen inte snyggt enligt mig:

(bilden är tagen från google)  

När jag ser en dressyrhäst med en sådan liten "tofs" till hovskägg komma in på banan så tycker jag att det förstör helhetsintrycket. Om det däremot är en nordsvensk eller något annat kallblod kan det pryda :)  Eller vad säger ni?

Ovido - Quiz & Flashcards