Linda Mårtensson

Alla inlägg den 11 juni 2011

Av Linda Mårtensson - 11 juni 2011 23:35

 

Mer inlägg kommer imorgon, kram!  

Av Linda Mårtensson - 11 juni 2011 23:30

   

...var systrarna Mårtensson ute och red över blommiga ängar på världens finaste ponnyer ♥

Av Linda Mårtensson - 11 juni 2011 23:27

Såhär fint uppdukat på stallbacken var det när vi tackade vår förra ridskolechef.

Av Linda Mårtensson - 11 juni 2011 23:12

Grattis finaste Sofie till studenten! ♥

Av Linda Mårtensson - 11 juni 2011 22:00

Lördagen var inte nådigt varm och jag var naturligtvis tvungen att rida på dagen för att jag skulle bort på kvällen. Först ut var Cesar, vi jobbade mycket med flyttningar i skritt och lite i trav för att lossa på honom så mycket som möjligt. Galoppen är det största arbetet som ligger framför oss just nu så idag tog jag verkligen mig an den och körde övergångar mellan trav och galopp, endast några språng i galopp sen trav några steg osv. Fattningar är det bästa sättet att jobba upp styrkan i galoppen eftersom de tar i så mycket just i själva fattningen. Cesar tyckte att jag var jättejobbig av mig, men han kämpade på jätteduktigt! :D Eftersom det var så varmt fick det bli en dusch efteråt, enjoy!

Duschen var välbehövlig som ni kanske ser ;)

Svetten rann från benen. Cesar är en mästare på att svettas, han var lite svettig redan när jag tog han från hagen så det var inte så konstigt att han såg ut sådär efteråt.

           

Uppfriskande och riktigt nice!    

   

Sedan var det dags för en skrittur med Nova och Noell i skogen, öppnaarbete stod självklart som uppgift för oss. Turen var jättehärlig ända tills vi hade ridit två tredjedelar av den och jag precis hade gjort lite öppnor. Då kommer det från ingenstans en geting, stor som tusan och jagade oss! :S Jag försökte hålla mig lugn och skrittade som ingenting men den for bara upp i ansiktet på mig och Noell och jag var jätterädd att den skulle sticka henne på något olämpligt ställe så jag släppte på Noell i trav och såsmåningom galopp för att göra oss av med den. Vi fick göra så i några omgångar innan den lämnade oss ifred. Jag kände mig allmänt misslyckad för att jag inte hade tagit igenom öppnorna ordentligt och det var inte meningen att Noell skulle behöva springa, hon skulle ta det lugnt och skritta för att vara pigg och fräsch i musklerna, nu när vi tränar hårdare är det extra viktigt. Men vi blev ju inte stuckna så det är bara att tänka att det är någon mening med allt :)

Ovido - Quiz & Flashcards