Linda Mårtensson

Alla inlägg den 3 april 2011

Av Linda Mårtensson - 3 april 2011 22:45

Hej o hopp! Eller ja, jag är supertrött och inte på världens "hej o hopp-humör" haha :P


Idag när jag red Noell gick det betydligt bättre! Körde på rakt gummibett, det vågar hon ta mycket mer stöd på :) Dock tar hon mycket stöd framåt och söker sig inte nedåt som jag önskar. När jag rider ute är hon ju väldigt het också så det är inte så lätt att hålla henne i låg form, det får jag naturligtvis ha i åtanke. Jag fick till några riktigt fina, men korta glimtar i traven då hon sökte sig både framåt och nedåt i en lugn takt med bra rytm -det var härligt! Mina händer tänkte jag väääldigt mycket på idag, knuten hand, avslappnade handleder, stilla och framförallt att erbjuda henne stöd och trygghet. Det är av stor vikt att inte börja röra och fixa med händerna så mycket när man rider på en häst som inte vill ta stöd, dels blir det svårt för dem och de känner sig otrygga och vet inte var de har sin ryttare. Hursomhelst är jag nöjd, det var ett bra pass som vi båda lärde oss av!


Efter lunch var det Cesars tur. Jag kan säga att jag inte är särskilt nöjd med honom idag. Han letar saker att vara rädd för hela tiden, postlådor, bilar, soptunnor, människor, saker som rör sig -you name it. Skitjobbig är han, jag vet inte om han testar oss (han gör samma sak med mamma), eller att det är något fel på honom alternativt att han helt enkelt tänder till på saker. Både igår och idag blev han "jätterädd" för en bil, tvärvände och tänkte sticka hem. Känns väldigt säkert måste jag säga -.- Vi måste klura ut vad vi ska göra med honom, för han stirrar verkligen på allt och blir lite blockad. Något måste göras!


Ikväll har jag varit på möte om årets tävlingar som vår klubb anordnar mm :) Detta kommer nog bli sjukt braaa, vi kommer ha massor av roliga priser och så! :D Kom hem vid nio, så fram tills nu har jag läst bloggar, pluggat lite och ordnat upp lite i mitt rum som var lika kaosartat som mitt liv känns just nu :P

Nu ska jag sova några timmar. Sov gott.

Ovido - Quiz & Flashcards